office365logo

Microsoft’s cloud gebaseerde Office-suiteHoewel Office 365 lokaal op uw pc, laptop draait wordt gratis SkyDrive-opslagruimte aangeboden om de opslag van documenten in de cloud mogelijk te maken. De twee grootste voordelen van het gebruik van cloud opslag zijn het overal toegang hebben tot uw bestanden en ten alle tijden een actuele backup.
Ook heeft de nieuwste versie van Office een aantal nuttige verbeteringen. Word biedt bijvoorbeeld PDF-bewerking, Excel beschikt over Quick Analyse en Flash Fill (het automatisch vullen van spreadsheets met data als Excel een patroon detecteert)
Verbeteringen aan Presenter View (waarbij het publiek de volledige presentatie zonder notities te zien krijgt, maar de spreker de notities op zijn scherm ziet) in PowerPoint.
Daarnaast is de integratie met SkyDrive verbeterd en de mogelijkheden om gebruik te maken van Office apps om bestanden te openen en bewerken in de cloud waardoor werken buiten kantoor eenvoudig wordt.
Vandaag de dag echter ondervindt Office grote concurrentie van open source software zoals LibreOffice, OpenOffice en Google Docs.
Deze tegenhangers bieden veel van dezelfde functionaliteiten en kunnen wellicht voldoen voor uw organisatie.Indien u wenst kunt u een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen en tot de beste oplossing voor uw onderneming te komen.